Product toegevoegd aan jouw offerte. Ga naar de offerte pagina om jouw offerte aan te vragen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.
Biologische Oost-Indische kerszaden zijn eetbaar en hebben een pittige smaak, vergelijkbaar met rucola. Ze worden soms gebruikt voor medicinale doeleinden. Ze gedijen goed in de tuin en kunnen gemakkelijk worden gekweekt voor een overvloedige oogst.
Zaai biologische Oost-Indische Kers zaden rechtstreeks in de volle grond in het vroege voorjaar of onder beschutting vanaf maart. Kies een zonnige tot halfschaduwrijke locatie met goed doorlatende grond. Leg de zaden ongeveer 2,5 cm diep en op een afstand van 20 cm van elkaar. Houd de grond vochtig totdat de zaailingen verschijnen.
Taal | Zaai-instructies |
---|---|
Nederlands | Zaaien vanaf maart t/m mei direct op de gewenste plaats. Een sterke klimplant en bodembedekker. Het blad, de bloemen en de zaden zijn eetbaar. De Oost-Indische kers groeit overal, maar bloeit rijker in de vollezon. Plantafstand 50 cm. Eenjarige bloemen. |
English | Sow from March to May directly at the desired location. A strong climbing plant and ground cover. The leaves, flowers, and seeds are edible. Nasturtium grows everywhere but blooms more abundantly in full sun. Plant spacing 50 cm. Annual flowers. |
Deutsch | Aussaat von März bis Mai direkt am gewünschten Standort. Eine kräftige Kletterpflanze und Bodendecker. Die Blätter, Blüten und Samen sind essbar. Die Kapuzinerkresse wächst überall, blüht jedoch reichlicher in der vollen Sonne. Pflanzabstand 50 cm. Einjährige Blumen. |
Français | Semis de mars à mai directement à l'endroit souhaité. Une plante grimpante robuste et couvre-sol. Les feuilles, les fleurs et les graines sont comestibles. La capucine pousse partout mais fleurit davantage en plein soleil. Espacement des plantes 50 cm. Fleurs annuelles. |
De Oost-Indische Kers staat bekend om zijn vrolijke bloemen in verschillende tinten. Ze bloeien van de zomer tot de herfst. Plaats ze op een zonnige plek voor de beste bloeiresultaten. De klimmende stengels kunnen ook in hanging baskets of langs hekken worden geleid.
Oost-Indische Kers bloemen en bladeren zijn eetbaar. Pluk ze voor gebruik in salades, als garnering of om smaak aan gerechten toe te voegen. Oogst regelmatig om de plant te stimuleren nieuwe bloemen te produceren.