Kwiek Maatwerk attenties

Laat jouw attentie tot bloei komen. Samen met jou denken we graag mee aan een concept op maat. Combineer een huisstijl met een Kwiek zaden concept. Maak indruk met een persoonlijk en groeiend relatiegeschenk!

Gepersonaliseerde relatiegeschenken

Op zoek naar een persoonlijk relatiegeschenk? Wij bieden vele mogelijkheden om een onvergetelijk relatiegeschenk te creëren. Het aanbod van verschillende attenties kan aangepast worden naar jouw wensen.

Denk bijvoorbeeld aan een fleurige plukkaart met een uitnodiging voor een event. Deel een bloeitas uit met een persoonlijke boodschap als bedankje voor een geslaagde samenwerking. Of pak uit met een gepersonaliseerd zaaiplezier pakket om een verbluffende indruk te maken op een opdrachtgever. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Advies op maat

Voordat een bloem kan groeien moet eerst het eerste zaadje geplant worden. Dit is net zo met het creëren van een relatiegeschenk. Plant het zaadje en neem contact op! Samen kijken we naar verschillende opties voor relatiegeschenken en geven een passend advies op maat. We helpen je graag om jouw relatiegeschenk te laten groeien en bloeien!

samenwerkingen

Bekijk wie je voor is gegaan!